Ik had nog nooit zelf een curry gemaakt. Tijd dus om dat eens te doen. Het is een pittige lamscurry geworden.
En wat eet je bij een curry, naanbrood. Dat is te vergelijken met een wat voller pita-brood.
Die heb ik deze keer ook zelf gemaakt.
De curry was goed gelukt! Smaakt precies zoals het zo moeten.
Alleen had ik beide rode pepers erin gedaan en achteraf was dat wat teveel van het goede. Hij was wat te scherp, voor mij zou één of anderhalve rode peper lekker genoeg zijn.
En wat eet je bij een curry, naanbrood. Dat is te vergelijken met een wat voller pita-brood.
Die heb ik deze keer ook zelf gemaakt.
De curry was goed gelukt! Smaakt precies zoals het zo moeten.
Alleen had ik beide rode pepers erin gedaan en achteraf was dat wat teveel van het goede. Hij was wat te scherp, voor mij zou één of anderhalve rode peper lekker genoeg zijn.
De op smaak gebrachte naanbroden zijn in de oven, met grill, gebakken. Ze zijn binnen tien minuten gaar.
(klik op een foto voor een vergroting)
Kruiden aanbraden. Daarna de tomaten erbij. En vijf minuten voor serveren het lam erbij.
Deegballen die moeten rijzen om lekkere naanbroden te worden.
Ingrediënten:
- Lamsvlees, rode peper, knoflook, ui, koriander, gepelde tomaten, gember, kardemom, komijn, kippenbouillon
- Meel, melk, Griekse yoghurt, gist, suiker, zout, komijn, kerrie, knoflook
Geen opmerkingen:
Een reactie posten