zondag 13 januari 2013

Meatloaf

Vandaag meatloaf gemaakt, ws in mei ga ik het live zien.
 Meatloaf, een internationaal gerecht. Ookal dacht ik dat het meer een Amerikaans recept was.
Het smaakte lekkerder dan ik had gedacht. Het gehakt blijft lekker sappig en je blijft er van eten.

(klik op een foto voor een vergroting)

Brood toasten en tot kruim maken.

Gehakt, brood, twee eieren, ui, peterselie, wat tomato frito, ketchup, peper, zout samen mengen.

Eén kilo gehakt is precies genoeg voor één cake-bakblik.

Extra tomato frito en ketchup met wat peterselie erover schenken.

Na een uur in de oven is dit het resultaat.



Ingrediënten:
  • Rundergehakt, eieren, broodkruim, ui, peterselie, knoflook, tomato frito, ketchup, augurk, peper, zout, worcestershiresaus (niet op foto)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten